Altijd korting tot 75%

ANTI-snurk kussen

nu v.a. € 29,00
Normaal
€ 116,00
Korting
75%
Bespaar
€ 87,00
TIJD TOT DE DEAL

Product omschrijving

ANTI-SNURK KUSSEN

Bij gebruik van het Anti Snurk Kussen komt er meer ruimte tussen de slijmvliezen, waardoor er meer lucht door kan stromen en het vibreren wordt vermeden.

Het kussen heeft twee kanten:
• bovenkant voor gebruik bij zijligging
• onderkant voor gebruik bij rugligging

Het Anti Snurk Kussen is 35 x 45 cm groot en wordt geleverd met een afneembare, uitwasbare sloop. Het is kussen is anti-allergisch en eenvoudig afwasbaar met water en zeep.

Sommige mensen die snurken schrikken er zelf van wakker. Maar meestal is het de partner of zelfs soms de buren die er problemen van ondervinden. Het is een zagend, ruisend of ronkend geluid dat uit de keel komt. Snurken komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen:bijna de helft van de mannen snurkt weleens, tegen een kwart van de vrouwen.
Als je ademhaalt stroomt er lucht door de ruimte tussen het zachte gehemelte en de achterzijde van je tong. Als je ligt, liggen dit gehemelte en het achtereind van de tong heel dicht bij elkaar. Daardoor is je luchtweg smaller, maar de lucht moet er toch doorheen als je ademhaalt. En dat zorgt dan dat de weefsels trillen, en dat zorgt voor een snurkend geluid. Je kunt het vergelijken met een ballon die leegloopt.

Het Anti Snurk Kussen: De beste optie voor minder snurken!

Voorwaarden
Gratis thuisbezorgd in de Benelux!
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. 
Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres, 
binnen 5 werkdagen na aankoop van je slaapdeal. 

Bosch Bedding is sinds 1968 werkzaam in dit vakgebied en zet zich in voor een gezond slaapadvies. Wie gezond slaapt verstaat niet alleen de kunst van het wegdromen, maar vooral van het weer fit opstaan.
Een juist slaapadvies geruggensteund door de echte kwaliteit van het betere slaapadvies. Wij helpen u daar graag bij het uitzoeken van een boxspring, matras etcetera.

Openingstijden

ma tm vrij. van 09.00 - 13.00 en 14.00-16.00 uur

Klantenreviews

prijs kwaliteit Review by jaimy
Wat een heerlijk kussen, ga er ook een voor me vriendin bestellen. (Geplaatst op 15-11-13)

Schrijf uw eigen review

Schrijf een review over: ANTI-snurk kussen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

© 2013 Slaapdeals.nl